Ajankohtaista

 

Kun Pörri keväällä 2023 kuoli kyyn puremaan, piti haudata haaveet Kekrin ja Pörrin yhteisestä pentueesta. Koska Kekri osoitti viime syksynä jänisajojen lomassa hyviä otteita linnunkäsittelyssä, aloin etsiä sille toista sulhoa. Se löytyikin läheltä: Höyheneukon Jupi samasta Enon pitäjästä!

Joulurauhaa!

21.12.2022

Höyheneukko toivottaa kaikille kasvateilleen ja niiden perheille rauhallista Joulun aikaa sekä onnea ja terveyttä vuodelle 2023! Mukana toivottajina Rosinka 13v, Pörri 10v., Hippa 9v., Shemeikka 8v., Ezhva 8v ja Kekri 1,5v.

Hyvää joulua kaikille kasvateille perheineen! t. Höyheneukko

Haave kesäpennuista toteutui! 2.7.2021 syntyivät Höyheneukon Unikalnajan ja Niken pennut - urokset Kalle ja Kauko sekä narttu Kekri.

16.4.2012 syntyivät Höyheneukon kennelin ensimmäiset pennut: Pörri, Nikita (Niki), Efraim (Suti) ja Hiski (Tepi). ONNITTELUT 9-vuotiaille viriileille veljeksille (kuvassa Pörri)!

Hipan kauniit, riistaveriset, ihanat tyttäret: Höyheneukon Nappe ja Höyheneukon Hilima täyttivät eilen (12.4.) kuusi vuotta! Höyheneukko, mamma, mummo ja muut sukulaiset onnittelevat!

Kevät!

22.03.2021

Kevät on ihanaa aikaa! Samaa mieltä ovat (vasemmalta) Hippa, Pörri ja Rosinka :)

Viime kevään Kennelliiton some-tähdet Lyyti, Tessa, Jokatassu ja Eowyn täyttävät tänään YHDEN VUODEN! Onnea koko katraalle!!!! Menneitä voi muistella vaikka katselemalla näitä Kennelliiton sivuilta edelleen löytyviä "Terkkuja pentulaatikosta" -videoita tai lukemalla aiheeseen liittyviä Höyheneukon blogeja :)