Ajankohtaista

 

Pennut täyttivät eilen kuusi viikkoa ja sehän merkitsee viikkopunnitusta ja kolmatta matokuuria! Onkohan höyheneukolla koskaan ollut näin lunkia pentuetta... Ainakaa yhtäkään ei ole enää tässä iässä punnittu tuohivasussa punnusvaa'alla :D

Tänään sitten tulivat Rasan päivät täyteen Aamupäivällä kesken puruluun syönnin iski vakava hengenahdistus. Eläinlääkärissä syyksi epäiltiin mahdollisesti ja jopa todennäköisesti levinnyttä syöpää. Hyvää matkaa, Rasa-rakas.

Kun Pörri keväällä 2023 kuoli kyyn puremaan, piti haudata haaveet Kekrin ja Pörrin yhteisestä pentueesta. Koska Kekri osoitti viime syksynä jänisajojen lomassa hyviä otteita linnunkäsittelyssä, aloin etsiä sille toista sulhoa. Se löytyikin läheltä: Höyheneukon Jupi samasta Enon pitäjästä!

Joulurauhaa!

21.12.2022

Höyheneukko toivottaa kaikille kasvateilleen ja niiden perheille rauhallista Joulun aikaa sekä onnea ja terveyttä vuodelle 2023! Mukana toivottajina Rosinka 13v, Pörri 10v., Hippa 9v., Shemeikka 8v., Ezhva 8v ja Kekri 1,5v.

Hyvää joulua kaikille kasvateille perheineen! t. Höyheneukko

Haave kesäpennuista toteutui! 2.7.2021 syntyivät Höyheneukon Unikalnajan ja Niken pennut - urokset Kalle ja Kauko sekä narttu Kekri.

16.4.2012 syntyivät Höyheneukon kennelin ensimmäiset pennut: Pörri, Nikita (Niki), Efraim (Suti) ja Hiski (Tepi). ONNITTELUT 9-vuotiaille viriileille veljeksille (kuvassa Pörri)!

Hipan kauniit, riistaveriset, ihanat tyttäret: Höyheneukon Nappe ja Höyheneukon Hilima täyttivät eilen (12.4.) kuusi vuotta! Höyheneukko, mamma, mummo ja muut sukulaiset onnittelevat!