Rosinka Vestovna

12.08.2017

Shemeikan silmäluomen tikit poistettiin eilen. Paraneminen näyttää olevan onneksi ihan hyvällä mallilla - ainakin toistaiseksi. Kun haavoja on tutkinut tarkemmin ja asiaa ajatellut, niin kyllähän siinä on pitänyt käydä niin, että syyllinen vammaan ei ole mikään oksa vaan Rosinka. Terävät hampaat ja slaavilainen temperamentti ovat huono yhdistelmä... 

Haaveripäivänä olin laittanut Hipalle ja Shemeikalle pyöräilyvaljaat valmiiksi ja annoin niiden hetken aikaa kisata suuressa juoksutarhassa yhdessä Rasan kanssa. Toisinaan nartut pyörittelevät Shemeikkaa melko rajusti, mutta koskaan ennen ei ole paikattavaa tullut.

Paljaaksi ajellussa poskessa kulmureiden jäljet näkyvät hyvin ja liekö silmäluomi revennyt Sjoman omasta riuhtaisusta. Vamma jäi tuoreeltaan huomaamatta, kun kukaan kolmikosta ei kertonut ja lähtiessä napsautin vain hihnat kiinni valjaisiin. Jos olisi ollut pannat, olisi naamoihin tullut kiinnitettyä paremmin huomiota.

Rasan oikea nimi, Rosinka, on venäjää ja tarkoittaa kastehelmeä tai kastepisaraa. Mamma-koiran touhuista romantiikka on toisinaan kaukana... ehkä tälle Vest'in tyttärelle olisi sopinut paremmin joku sotaisampi nimi... ;)